Blue Jackets 7-4 Ducks jännittävässä comebackissa kolmen maalin tappioasemasta

Columbus Blue Jackets pelipaita

Se oli jännittävä comeback tällä viikolla, kun Columbus Blue Jackets kukisti Anaheim Ducksin 7-4. Columbus Blue Jackets tykkäsi olla neljän maalin tappiolla ja nousi kolmannessa erässä voittoon.

Blue Jackets keräsi avauserässä viidellä laukauksella kolme maalia, joista Johnny Gaudreau ja Sean Kuraly tekivät kumpikin maalin ja veivät joukkueensa johtoon. Takaa-ajoasemassa oleva Ducks ei kuitenkaan luovuttanut ja teki toisessa erässä comebackin. Troy Terry ja Mason McTavish, molemmat Ducksin miehille nhl pelipaita, tekivät kumpikin maalin ja kavensivat tilanteeksi 2-3. Blue Jacketsin Daniel Tarasov joutui tämän jälkeen poistumaan jäältä saamaan lääkärinhoitoa loukkaannuttuaan erehdyksessä joukkuetoverinsa puolustuspelissä. Ducks käytti tilaisuuden hyväkseen tekemällä seuraavan neljän minuutin aikana kaksi maalia ja siirtyi jälleen 4-3-johtoon.

Ratkaiseva kolmas erä oli alkamassa, kun Blue Jackets buustasi Ducksia. Yegor Chinakov teki tasoitusmaalin, kun peliaikaa oli jäljellä 6.50. Kuraly teki nopealla laukauksella vasemmasta ympyrästä peiton jälkeen ajassa 7:39 ennen loppua lukemiksi 6-4. Heti perään Jenner Columbus Blue Jackets pelipaita teki tyhjään maaliin 33 sekuntia ennen loppua alivoimalla loppulukemiksi 7-4. Blue Jackets viimeisteli tässä ottelussa comebackin ja onnistui päihittämään Ducksin tekemällä ottelun kolme viimeistä maalia!

Ottelussa Blue Jacketsin Daniel Tarasoville kertyi 27 ja Elvis Metzlikinsille 2 torjuntaa. Tämä osoittaa, että maalivahtipeli on erittäin tärkeää ja ilman Daniel Tarasovin 27 torjuntaa Blue Jacketsin olisi ollut vaikea voittaa tätä peliä.

Onnittelut Blue Jacketsille, joka osoitti voitollaan, että peli on mahdollista kääntää, vaikka olisi tappiolla. Samalla Ducks paljasti joukkueen heikkoudet ylös- ja alasajossa, jota on parannettava tulevissa peleissä.