Binnington tekee 43 torjuntaa, Buchnevich tekee maalin rangaistuslaukauksesta, St. Louis Blues 2-1 Philadelphia Flyers

St. Louis Blues teki kaksi voittoa peräkkäin vieraissa Philadelphia Flyersia vastaan NHL:n runkosarjan ottelussa voittaen 2-1. Bluesin maalivahti Jordan Binnington oli ottelun ykkösvahti, joka torjui 40 kertaa ja kolme kertaa rangaistuslaukauskilpailussa.

Pelin vihellettyä molemmat joukkueet vaihtoivat maaleja, mutta kumpikaan joukkue ei pystynyt maalintekoon. Vasta ensimmäisen erän lopulla Philadelphia Flyers ratkaisi lopulta tasoituksen. Philadelphia Flyers Pelipaita #21 esiintynyt Scott Laughton laittoi kiekon maalinedustan sekaan ja auttoi Flyersin siirtymään toiseen erään 1-0-johtoon.

Blues tehosti hyökkäystään toisessa erässä ja tasoitti pelin ajassa 15.47. Hayes, jolla oli yllään St. Louis Bluesin pelipaita numero 12, otti vastahyökkäyksessä syötön joukkuetoveriltaan ja rynnisti Flyersin alueelle, mutta hänen laukauksensa torjui vastustajan maalivahti Eriksson. Kiekko livahti kuitenkin Erikssonin kainalon alta verkkoon, ja Hayes lopetti vihdoin 20 ottelun maalittomuutensa.

Molemmat joukkueet olivat maalittomia koko loppuajan ja peli meni rangaistuspotkuihin. Rangaistuspotkukilpailussa Binnington torjui Flyersin Giroux’n ja Van Reidin laukaukset back-to-back, kun taas Bluesin Buchnevich oli vankka ja auttoi joukkueensa 2-1-voittoon Flyersista.

Binningtonin erinomainen peli oli avain Bluesin voittoon tässä ottelussa. Tähtimaalivahti torjui 43 kertaa varsinaisella peliajalla ja alivoimalla, muun muassa Flyersin Giroux’n ja Van Reidin rangaistuslaukaukset.

Bluesin päävalmentaja Montreb kehui ottelun jälkeen Binningtonin suoritusta toteamalla: “Hän oli joukkueen lynkkausnasta tänään, tehden loistavia pelastuksia, jotka pelastivat joukkueen kerta toisensa jälkeen.”

Voitto oli pudotuspelitaistelun keskellä olevalle Bluesille ratkaisevan tärkeä, sillä se päätti joukkueen voittoputken ja piti joukkueen kiinni sarjataulukon kärjessä. Jos olet nhl-fani, älä unohda pukeutua suosikkijoukkueesi miehille nhl pelipaita ja katsoa tulevia otteluita yhdessä.